آموزش مراحل نصب کولر گازی ایستاده ال جی

آموزش مراحل نصب کولر گازی ایستاده ال جی

اگر قصد دارید اطلاعات جامع و کاملی در مورد آموزش مراحل نصب کولر گازی ایستاده ال جی داشته باشید، وبسایت سرما گرما مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می‌کند.

استفاده از کولرهای گازی و سیستم‌های تهویه مطبوع و خنک‌کننده در فصول گرم سال رواج بسیار بالایی دارد، بر همین اساس نصب، جابه‌جایی، تغییر محل و همچنین خرید این سیستم‌ها پررونق می‌شود. امروزه دیگر نمی‌تواند زندگی را بدون استفاده از کولرهای گازی تصور کرد خصوصاً در مناطق گرمسیری مانند نواحی جنوبی ایران که دما هوا حتی به بالاتر از 60 درجه سانتی گراد می‌رسد. با توجه به نیاز روز افزون مردم به این سیستم‌ها، برندهای زیادی در سراسر جهان دست به تولید کولر گازی زده‌اند.

 یکی از معروف‌ترین و البته نام آشناترین برندها برای ایرانیان برند کره‌ای ال جی است که همواره مورد اعتماد ایرانیان بوده است. در این مطلب سعی می‌کنیم که مراحل نصب کولر گازی ایستاده ال جی را به صورت کامل توضیح دهیم. البته لازم به ذکر است که نصب، سرویس، تعمیر و جابه‌جایی کولر گازی ال جی نیازمند داشتن دانش و تخصص است. این مقاله صرفاً برای افزایش اطلاعات و آگاهی افراد در زمینه نصب کولر گازی ال جی ارائه می‌شود.

مراحل نصب کولر گازی ایستاده ال جی

کولر گازی‌های ایستاده ال جی مانند سایر کولرهای ایستاده در ظرفیت‌های بالا تولید و عرضه می‌شوند و معمولاً برای محیط‌هایی با متراژهای بالا مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای نصب این سیستم‌ها مانند تمام اسپلیت­ها باید به صورت مرحله به مرحله تمام موارد را رعایت کرد تا راندمان و کیفیت کولر پاسخگوی محیط تحت پوشش خود باشد. مراحل نصب کولر گازی ال جی را می‌توان به صورت زیر تشریح کرد:

تعین محل مناسب یونیت داخلی

با توجه به آنکه یونیت داخلی کولر گازی ایستاده ال جی بر روی کف ساختمان قرار داده می‌شود باید محل آن دارای شرایط و ویژگی‌های خاصی باشد که مهم‌ترین آن به شرح زیر است:

  • با توجه به آنکه این کولرها دارای قدرت پرتاب باد بالایی هستند و ظرفیت و قدرت موتور آن‌ها بسیار زیاد است، محل آن باید به گونه‌ای باشد که باد تولیدی آن باعث ناراحتی و اذیت کردن افراد نشود
  • محل قرارگیری دستگاه باید از منابع گرمایی و بخارات دور باشد تا بتواند عملکرد و راندمان واقعی خود را داشته باشد
  • یونیت داخلی کولر نباید در مسیر نور مستقیم آفتاب باشد. همچنین میزان صدا و ارتعاشات در محل مورد نظر باید به گونه‌ای باشد که مانع از ایجاد سروصدای بیشتر شود.

مشخص کردن محل عبور لوله‌ها

بعد از آنکه محل دقیق قرارگیری یونیت داخلی کولر را مشخص کردید باید بهترین نقطه را برای ایجاد سوراخ انتخاب کنید. باید توجه داشته باشید که قطر سوراخ ایجاد شده در داخل دیوار باید متناسب با قطر لوله کولر باشد (حداقل قطر لازم برای سوراخ باید 7.5 سانتی‌متر باشد). در صورتی که محل نصب و سوراخ دیوار دچار مشکلی باشد ممکن است مشکلاتی برای کولر ایجاد شود که شامل کاهش عملکرد آن، مسدود شدن هوای ورودی اواپراتور و عدم توزیع کامل هوا هستند.

تست اتصالات

بعد از مشخص کردن محل کولر گازی و ایجاد سوراخ برای لوله آن لازم است که تمام اتصالات الکتریکی بررسی شوند. برای این کار می‌توانید پوشش پنل دستگاه را جدا کنید و تمام اتصالات برقی را بررسی کنید و از صحت و سلامت آن‌ها مطمئن شوید. همچنین باید میزان خم شدگی لوله کولر به گونه‌ای باشد که از مانع از مسدود شدن آن شود. اندازه لوله باید به شیوه‌ای برش داده شود که بتواند به صورت دقیق دو یونیت داخلی و خارجی را به هم متصل کند. لوله‌ها، کابل‌ها و لوله‌های تخلیه را با استفاده از نوارهای الکتریکی ببندید. بعد از اتصال لوله‌ها آن‌ها را محکم کنید و در نهایت آن‌ها را از سوراخ ایجاد شده در دیوار عبور دهید و مطمئن شوید که لوله زهکشی در یک محل مناسب تخلیه می‌شود.

نصب یونیت خارجی

بعد از آنکه یونیت داخلی را نصب کردید و تمامی اتصالات را به خوبی به انجام دادید باید لازم است که محل مناسبی برای نصب یونیت خارجی کولر گازی ال جی پیدا کنید. برای نصب کولر گازی ال جی و یونیت خارجی آن نیز لازم است که محل مناسبی پیدا کنید که دارای ویژگی‌های مشخصی باشد که مهم‌ترین آن‌ها شامل موارد زیر است:

  • یونیت خارجی نباید در معرض نور مستقیم آفتاب قرار گیرد چرا که باعث افت راندمان و عملکرد آن می‌شود
  • یونیت باید به دور از محل پرتردد، گرد و خاک، باد، باران و برف و سایر عوامل محیطی باشد تا عملکرد خوبی داشته باشد
  • همچنین یونیت باید دور از آنتن تلویزیون و رادیو نصب شود

زیرسازی مناسب

در نصب کولر گازی ال جی، یونیت خارجی می‌تواند همانند یونیت داخلی بر روی کف زمین قرار گیرد و یا آنکه بر روی دیوار نصب شود. در هر حال یونیت نباید هیچ‌گونه ارتعاش و لرزشی داشته باشد تا کندانسور وضعیت مناسبی داشته باشد و از ثبات خوبی برخوردار باشد.

بررسی اتصالات

بعد از آنکه محل مناسبی برای نصب یونیت خارجی مشخص کردید، لازم است که اتصالات آن را بررسی کنید. برای این کار پوشش پنل را بردارید و سپس تمام نمودار سیم‌کشی را بررسی کنید و از اتصالات صحیح کولر مطمئن شوید. بعد از بررسی اتصالات تمام کابل‌ها را با گیره‌های مخصوص ببندید و در نهایت پوشش را بر روی پنل قرار دهید. بعد از انجام این مراحل تمام لوله‌ها را به لوله‌های متناظر در واحد بیرونی متصل کنید.

مرحله نهایی نصب کولر گازی ال جی

بعد از آنکه یونیت‌های داخلی و خارجی کولر گازی ال جی را در محل مناسب نصب کردید و تمامی اتصالات الکتریکی و لوله‌ها را بررسی کرید لازم است که هوا و رطوبت را مدار کولر گازی ال جی خارج کنید. برای تحقق این امر ابتدا باید سرپوش دریچه‌های دوراهی و شیر سرویس کولر را باز کنید و شلنگ وکیوم را به شیر متصل کنید. بعد از آنکه شلنگ را به شیر سرویس متصل کردید باید پمپ خلأ را روشن کنید. توجه داشته باشید که خلأ باید به 10 میلی‌متر جیوه برسد تا بتواند هوا را از مدار کولر خارج کند. بعد از انجام این کار دستگیره فشار پایین را ببندید و در نهایت پمپ خلأ را خاموش کنید. بعد از بستن دوباره دریچه‌های تمامی اتصالات لوله‌ها را با نوارهای مخصوص عایق‌بندی کنید. در صورت لزوم می‌توانید تمام لوله‌ها را با استفاده از گیره‌های مخصوص در جای خود محکم کنید.

سرویس کولر گازی ایستاده ال جی

بعد از نصب کولر گازی ال جی و استفاده مدام از آن لازم است که به صورت مستمر سرویس شود تا کیفیت و عملکرد آن دچار افت نشود. با توجه به میزان استفاده از کولر گازی ایستاده میزان نیاز آن به سرویس متغیر است. از جمله مهم‌ترین قطعات کولر گازی ال جی که لازم است به صورت مستمر سرویس شوند می‌توان به فیلترها، کویل ها یا لوله‌ها، فین‌ها و کمپرسور کولر اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *